Skrivarkurser

Skrivarkurser 

Under sommaren och hösten 2020 håller jag inga skrivarkurser "live" på grund av Coronaläget.


MEN ... Från och med den 1 augusti 2020 finns "hemmakursen" 5 nycklar till lusten att skriva


Om du är intresserad av information om mina skrivarkurser, eller har önskemål om någon särskild kurs, skriv ett meddelande i Kontakt om skrivarkurser längst ner på den här sidan!

5 nycklar till lusten att skriva - skrivarkurs på hemmaplan, utan en massa teknik

Kursen passar både nybörjare och erfarna. Även du som har större skrivprojekt på gång kan använda övningarna och skrivtipsen.


Till varje nyckel får du övningar, faktablad, steg-för-steg-listor, skrivtips och konkret vägledning.
Den "utrustning" du behöver är kursmejlen, papper och penna, och om du vill din dator.
Ofta lyfter skrivandet när vi släpper in kreativiteten. Då händer det oväntade som får oss att känna "Wow, kom det där från mig!?" Bästa känslan, tycker i alla fall jag!
Alla behöver hjälpare, och alla brottas ibland med sina hämmare, även i skrivandet. Här får du konkret och forskningsbaserad vägledning som tar dig över "staketen".
Bra böcker, kloka tankar och andras erfarenheter är viktiga påfyllare för skrivande människor. I kursen kan den som vill dela med sig till de andra!

Lite "old school" kanske?

Berättelsen bakom 5 nycklar till lusten att skriva

För ett par år sedan fick jag för mig att jag skulle satsa på att utveckla skrivarkurser "on line". Det kändes modernt.  Och smart. Jag köpte en on line-utbildning i hur man bygger och säljer on line-kurser. Jag betalade dyrt för en avancerad portal för att kunna lansera och administrera kurserna. Jag skrev manus, skapade övningar, spelade in filmer och gjorde arbetsmaterial. Men längs vägen (en grymt lång väg!) smög en känsla över mig. Det här med att "kränga" on line-kurser kändes ganska ... , nej faktiskt väldigt ... själlöst. Det var ju inte alls vad jag ville, egentligen.  


Men alla mina faktablad, övningar och bilder fanns ju kvar. Och eftersom jag ofta får frågan "Hur håller jag mitt skrivande vid liv" från kursdeltagare "IRL" kom jag på idén till 5 nycklar till lusten att skriva.


Så nu blir det en "gammaldags" kurs istället, med mejlutskick. Med pdf:er som går att läsa på skärmen eller skriva ut. Med övningar, faktablad, checklistor och mina bästa tips. Lite som de klassiska brevkurserna från Hermods. Inte så mycket teknik, lite mer "old school".


Nu hoppas jag att 5 nycklar till lusten att skriva ska inspirera dig att skriva vidare!

Intresserad av att vara med?

Meddela mig genom att fylla i formuläret Kontakt om skrivarkurser längst ner på den här sidan. Glöm inte att skriva att du är intresserad av just 5 nycklar till lusten att skriva. Jag svarar med mer information om kursen, och hur du ska betala, men din intressanmälan är inte bindande förrän du har tackat defintivt JA.  


Sommarpris före den 1 september!

Normalt kostar kursen 5 nycklar till lusten att skriva 500 kr för alla fem nycklarna. Men om du beställer kursen före den 1 september får du sommarpriset 400 kronor. 


Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer!

Kontakt om skrivarkurser

 
 
 
 

Hitta mig

Eva Stilling - Mellan raderna

Källslättten 14

647 91 Mariefred


eva.stilling@mellanraderna.se

070-270 63 23

Eva Stilling - Mellan raderna