Skrivarkurser

5 välfyllda kursbrev med övningar,

insipiration och skrivtips via mejl


  • Följ kursen i ditt eget tempo. 
  • Du får övningar, faktablad och checklistor som pdf:er som går att läsa på skärm eller skriva ut. 
  • Gör övningarna när och hur många gånger du vill.


Julpris  1-23 december, 300 kr (inkl. moms)


Intresserad av kursen?

Beställ kursen genom att fylla i formuläret Kontakt om skrivarkurser längst ner på den här sidan. Glöm inte att skriva att du är intresserad av just 5 nycklar till lusten att skriva. Jag svarar med information om kursen och hur du ska betala, men din bokning är inte bindande förrän du har tackat defintivt JA.  


Du kan självklart också beställa kursen och ge bort den. Då mejlar jag kursbreven till den personen.


Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer!

Lite "old school", eller?

Berättelsen bakom 5 nycklar till lusten att skriva

För ett par år sedan fick jag för mig att jag skulle satsa på att utveckla skrivarkurser "on line". Det kändes modernt.  Och smart. Jag köpte en on line-utbildning i hur man bygger och säljer on line-kurser. Jag betalade dyrt för en avancerad portal för att kunna lansera och administrera kurserna. Jag skrev manus, skapade övningar, spelade in filmer och gjorde arbetsmaterial. Men längs vägen (en väldigt lång väg!) smög en känsla över mig. Det här med att "kränga" on line-kurser kändes ganska ... , nej faktiskt väldigt ... själlöst. Det var ju inte alls vad jag ville, egentligen.  


Men alla mina faktablad, övningar och bilder fanns ju redan. Och eftersom jag ofta får frågan "Hur håller jag mitt skrivande vid liv" från kursdeltagare "IRL" kom jag på idén till 5 nycklar till lusten att skriva.


Så nu blir det en "gammaldags" kurs istället, med mejlutskick. Med pdf:er som går att läsa på skärmen eller skriva ut. Med övningar, faktablad, checklistor och mina bästa tips. Lite som de klassiska brevkurserna från Hermods. Inte så mycket teknik, lite mer "old school".


Nu hoppas jag att 5 nycklar till lusten att skriva ska inspirera dig att skriva vidare!

Skrivarkurs i julklapp! 

Kursen passar både nybörjare och erfarna. Även du som har större skrivprojekt på gång kan använda övningarna och skrivtipsen.


Till varje nyckel får du övningar, faktablad, steg-för-steg-listor, skrivtips och konkret vägledning.
Den "utrustning" du behöver är kursmejlen, papper och penna, och om du vill din dator.
Ofta lyfter skrivandet när vi släpper in kreativiteten. Då händer det oväntade som får oss att känna "Wow, kom det där från mig!?" Bästa känslan, tycker i alla fall jag!
Alla behöver hjälpare, och alla brottas ibland med sina hämmare, även i skrivandet. Här får du konkret och forskningsbaserad vägledning som tar dig över "staketen".
Bra böcker, kloka tankar och andras erfarenheter är viktiga påfyllare för skrivande människor. I kursen kan den som vill dela med sig till de andra!

Kontakt om skrivarkurser

 
 
 
 

Hitta mig

Eva Stilling - Mellan raderna

Källslättten 14

647 91 Mariefred


eva.stilling@mellanraderna.se

070-270 63 23

Eva Stilling - Mellan raderna